A hiperautomatizálás a 2022-es üzleti élet egyik legfontosabb trendje

2021.11.24
Az integrációs és API-platformot szolgáltató MuleSoft felvázolta azokat a kulcsfontosságú trendeket, amelyek 2022-ben formálják majd az IT-prioritásokat, ezek közé tartozik az ipari robotikát is érintő hiperautomatizálás.

A MuleSoft bejelentette, hogy véleménye szerint sok szervezet a hiperautomatizálás felé fog fordulni, amikor a jobb felhasználói élmény és az innováció gyorsaságát kívánja előnyben részesíteni.

Az új évben az integrációs és API-platform szolgáltatója úgy véli, hogy a kialakuló trendek az adatok és a digitális képességek felszabadítása körül fognak mutatkozni. Azt is felvázolták, hogy 2022-ben az összeállítható vállalkozások kerülnek a középpontba.

A termelékenység és a legjobb tehetségek maximalizálása érdekében a MuleSoft úgy véli, hogy elengedhetetlen a súrlódásmentes hibrid élmények megteremtése.Ez annak köszönhető, hogy az alkalmazottak egyre nagyobb elvárásai vannak, hogy a munkahelyi életük ugyanolyan összefüggő legyen, mint a személyes életük. Ennek lehetővé tételéhez a vállalatoknak az új együttműködési platformokba történő egyszeri befektetéseken túl olyan kezdeményezésekre kell áttérniük, amelyek teljes mértékben összekapcsolt munkahelyi élményeket teremtenek – vázolta fel a MuleSoft.

Az IT-csapatok felhatalmazása elengedhetetlen e változás támogatásához, egyszerű hozzáférést biztosítva számukra a munkájuk elvégzéséhez szükséges alkalmazásokhoz és adatokhoz, bárhonnan is dolgoznak. A MuleSoft úgy véli, hogy egy másik trend is jelen van, ez pedig az IT és az üzleti csapatok közötti együttműködés kihasználása az integrált adatokhoz és alkalmazásokhoz való biztonságos és szabályozott hozzáférés révén.

A hiperautomatizálás térnyerése az üzleti életben

2022 egyik legfontosabb trendje a hiperautomatizálás növekedése. A MuleSoft úgy véli, hogy az automatizálás a modern digitális vállalat kulcsfontosságú mozgatórugója lesz, nem pedig a részenkénti projektekben megvalósítandó képesség.

A teljes vállalatra kiterjedő automatizálás skálázása hiperautomatizáláshoz vezet, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bármit automatizáljanak.

Bár a MuleSoft úgy véli, hogy ez lesz a kulcsfontosságú üzleti trend 2022-ben, ez nem lesz mentes a kihívásoktól. A digitális-első ügyfél- és alkalmazotti élményre való áttérés több rendszerből több adatot hozott létre, ami megnehezíti az automatizálás ezen szintjének elérését.

A munkafolyamatok biztonságos integrációja, automatizálása és menedzselése több adat- és rendszerszinten nagy léptékű kihívásának leküzdéséhez a vállalatoknak egyesíteniük kell az integrációt, az API-kezelést és az automatizálást.

Ezáltal a szervezetek méretezhetik és növelhetik a munka sebességét a hiperautomatizálás révén, az értékesítési műveletek egyszerűsítésétől az ügyfelek eseteinek megoldásáig.

Forrás: AI Magazine
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk