Otthoni vagy háztartási robotok

(Domestic or Household Robots)

Az otthoni vagy háztartási robotok általában háztartási feladatokat látnak el, melyek megkönnyítik az emberek mindennapjait. Ide sorolunk mindenféle takarító robotot, úgy mint pl. a porszívó robotokat, a medence takarító robotokat, a sepregető robotokat de akár az eresz takarító robotokat is.

Fotó: VERDICT

A Háztartási robotok tehát elsősorban a háztartásban és a ház körül tudnak nagy segítségünkre lenni. Az emberek többsége az egyszerű konyhai robotgépekre asszociál, amikor egy háztartási robotról hall, azonban a robotok és a „robotgépek” egészen más funkciót töltenek be.

Azok a gépek tehát, amelyek egy jól felszerelt konyhában a luxusigényeket elégítk ki (pl. a mindentudó kávéfőzők, az okos botmixerek, vagy a távolról is vezérelhető mosogatógépek), nos ezek nem háztartási robotok.

Háztartási robotok esetében olyan gépekre kell gondolnunk, amelyek tulajdonképpen az ember helyett alapfeladatokat látnak el, úgy mint például a porszívózás, a felmosás, a gyereknek este a meseolvasás vagy épp kint a kertben a fűnyírás.

Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Háztartási Robotok nevű címke

Nagyon hasznos a Samsung Navibot SR8950 robot porszívó

2012.05.30
Ha a Samsung nevét halljuk, a legtöbbször tévék, tabletek, okostelefonok esetén emlegetjük, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a koreai márka a robotporszívók piacán is jelen van.Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk